Dit is een demo | Betaald abonnement? Klik hier!

Muziek Online Zakelijk €14,95 per maand

Uw voordelen:

 • geen jaarlijkse Buma/Stemra & Sena kosten;
 • moderne achtergrondmuziek voor uw klanten en personeel;
 • geen reclames van uw concurrent in de zaak;
 • eenvoudig streamen vanuit een internetbrowser;
 • muziekprogramma's continue onderhouden;
 • per maand af te sluiten / op te zeggen.

Maak nieuw account

Hoe werkt het?

De muziekspeler?

De bediening is vergelijkbaar met een radio. Het standaardpakket bestaat uit vier muziekkanalen om uit te kiezen: LOUNGE (jazz, chill-out en vocaal/akoestisch), CLASSICAL (toegankelijke klassieke meesterwerken), POP (pop, soul en singer-songwriter) en CHART (hoge energie, pop-rock, urban en dance). In de muziekspeler vindt u de pauze/afspeelknop in het midden.

Wat heeft u nodig?

De muziekspeler werkt in de meeste internetbrowsers op uw PC, Mac, laptop, tablet. In de FAQ vindt u hier meer informatie over. Daarnaast moet uw computer aangesloten zijn op het internet en op het geluidssysteem in de zaak.

Maatwerk?

Klanten met specifieke wensen worden bediend met een maatwerk muziekprogramma afgestemd op de 'brand identity' en de doelgroep, eventueel aangevuld met eigen (reclame)boodschappen. De selecties en maandelijkse updates van de muziekprogramma's worden verzorgd door onze business partner Tribe of Noise: een wereldwijd muziekplatform met tienduizenden artiesten die muziek in eigen beheer uitbrengen.

Opzeggen Buma/Stemra en Sena?

Met het afsluiten van uw Muziek Online Zakelijk abonnement kunt u de Buma/Stemra en Sena licenties opzeggen. Beide licenties kunnen via één eenvoudige e-mail beëindigd worden. Meer uitleg.

Veel gestelde vragen

Wat is Muziek Online Zakelijk?

Moderne achtergrondmuziek voor zakelijk gebruik zonder de jaarlijkse Buma/Stemra en Sena licenties.

Wie is de initiatiefnemer achter Muziek Online Zakelijk?

Tribe of Noise: een wereldwijd muziekplatform met tienduizenden artiesten die muziek in eigen beheer uitbrengen. Wij staan garant voor de muziekselectie, online distributie en helpdesk ondersteuning bij eventuele vragen en/of storingen.

Biedt Muziek Online Zakelijk ook maatwerk muziekprogramma's?

Ja. Naast de standaard Muziek Online Zakelijk muziekprogramma’s en SONOS afspeellijsten verzorgen wij voor klanten maatwerk die aansluit op de specifieke doelgroep. Eventueel aangevuld met eigen vormgeving, jingles en reclameblokken. Meer weten? Neem contact met ons op.

Wat is het verschil tussen Muziek Online Zakelijk en bijvoorbeeld Spotify?

De muziekdienst Spotify is een dienst voor consumenten. Muziek Online Zakelijk is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Spotify mag in Nederland niet gebruikt worden voor zakelijke doeleinden.

De speler lijkt niet te werken, wat kunnen we zelf controleren?

 1. Als het systeem meldt dat uw IP adres niet wordt herkend. Log s.v.p. (opnieuw) in.
 2. Mogelijk blokkeert uw firewall de toegang tot onze muziekdienst. Kunt u (laten) controleren of poort "9000 TCP outbound" openstaat?
 3. De eerste keer dat u vanaf een computer inlogt worden er op de achtergrond een aantal controles uitgevoerd. Als u op de afspeelknop drukt kan het dan ook 10-20 seconden duren voordat de muziek te horen is. De volgende keer dat u op dezelfde computer inlogt gaat het verbinden sneller.
 4. U weet niet zeker of de browser verouderd is? Deze informatie vindt u meestal terug in het menu onder "about [browser]". Als u er niet uitkomt kunt u ook een andere (recente) browser installeren en de dienst daarin openen.
 5. Indien u twijfelt of er iets mis is met het geluid, open dan bijvoorbeeld een video op YouTube om te testen of daar wel geluid vandaan komt
 6. Onze online speler gebruikt een aantal scripts die door uw internetbrowser moeten worden toegestaan. Als u in de browserinstellingen een hoog beveiligingsniveau heeft aanstaan kan het zijn dat uw browser deze scripts blokkeert. Door het beveiligingsniveau te veranderen naar de standaard beveiligingsinstellingen van uw browser kan het probleem opgelost zijn.
 7. Werkt het na bovenstaande stappen nog steeds niet? Neemt u svp contact met ons op.

Wat voor apparatuur heb ik nodig?

 1. Een PC, Mac, laptop of tablet met een recente internetbrowser volstaat.
 2. Een stabiele internet verbinding. De muziekdienst zelf gebruikt weinig bandbreedte (128kb/s) maar een stabiele (kabel) internetverbinding is wenselijk.
 3. Een audiokabel die aan één kant verbonden is met de geluidskaart van de computer of de koptelefoon uitgang op de tablet en aan de andere kant met de geluidsinstallatie in de zaak of rechtstreeks met versterkte luidsprekers.
 4. Geluidsinstallatie of versterkte luidsprekers.

Kan ik SONOS gebruiken?

In de app van Sonos vindt u "Tribe of Noise" als muziekdienst. Bij het toevoegen wordt gevraagd of u al een Tribe of Noise account heeft. Door dit te bevestigen en uw Muziek Online Zakelijk inloggegevens te gebruiken kunt u de connectie voltooien. Hier vindt u een beknopte handleiding.

In welke internetbrowsers werkt Muziek Online Zakelijk?

Muziek Online Zakelijk werkt op een recente versie van de volgende browsers:

 1. Windows:
  1. Internet Explorer
  2. Chrome
  3. Firefox
 2. Mac:
  1. Safari
  2. Chrome
  3. Firefox
 3. Tablets:
  1. Chrome op een recente versie van Android
  2. Safari op een recente versie van iOS

Wat is het verschil tussen Buma/Stemra en Sena?

Buma/Stemra is de collectieve beheerorganisatie die vergoedingen int, in het belang van de aangesloten muziekuitgevers, tekstdichters en componisten. Sena int ook vergoedingen maar dan in het belang van platenmaatschappijen en uitvoerende artiesten.

Hoe beëindig ik onze Buma/Stemra en Sena licenties?

U kunt uw bestaande licenties (Buma/Stemra en Sena) schriftelijk opzeggen via service@mijnlicentie.nl onder vermelding van uw licentienummers en contactgegevens. Stuur voor de zekerheid een kopie van het certificaat mee dat u van ons ontvangt bij het afsluiten van de dienst. Als reden vermeldt u dat u alleen nog gebruik maakt van het rechten-inclusieve repertoire van Tribe of Noise.

Kan ik radio en Muziek Online Zakelijk naast elkaar gebruiken?

Ja. Denk bijvoorbeeld aan een automobielbedrijf met in de showroom muziek van Muziek Online Zakelijk en in de werkplaats een landelijke radiozender. Alleen voor de werkplaats gelden dan de Buma/Stemra en Sena licenties. Neemt u svp contact met ons op voor ondersteuning.

Mag ik tijdens openingstijden af en toe mijn eigen radio aanzetten?

Nee, u heeft de Buma/Stemra en Sena licenties beëindigd en de muziek in de betreffende ruimte vervangen door Muziek Online Zakelijk.

Kan ik in mijn pand tegelijk verschillende muziekprogramma’s afspelen?

Ja, maar dan heeft u een upgrade van uw licentie nodig. Neemt u svp contact met ons op voor ondersteuning.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Geen probleem. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Contact

Technische storing op onze dienst?
support@hostingondemand.nl

Problemen met inloggen of muziek afspelen in uw browser of in de SONOS app?
support@muziekonlinezakelijk.nl

Vragen over onze dienst of uw abonnement?
klantenservice@muziekonlinezakelijk.nl

Algemene Voorwaarden Muziek Online Zakelijk

Dank u wel voor uw interesse in Muziek Online Zakelijk. We hebben geprobeerd de algemene voorwaarden zo beknopt en leesbaar mogelijk te houden zodat u snel op de hoogte bent van wat u bestelt en onze dienst met veel plezier zult gebruiken binnen uw bedrijf.

Muziek Online Zakelijk is een achtergrondmuziekdienst van Tribe of Noise BV te Amsterdam.

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Muziek Online Zakelijk. De voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en opgenomen op www.muziekonlinezakelijk.nl
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Muziek Online Zakelijk behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
1.3 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door Muziek Online Zakelijk erkend.
1.4 Muziek Online Zakelijk garandeert dat de dienst Muziek Online Zakelijk beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

2. Wijzigingen

Van tijd tot tijd kunnen wij, naar eigen inzicht, besluiten wijzigingen aan te brengen in de dienstverlening, overeenkomst en/of deze voorwaarden. Als wij wijzigingen aanbrengen die wij van wezenlijk belang achten, zullen wij u hierover via www.muziekonlinezakelijk.nl informeren. Door na deze wijzigingen gebruik te blijven maken van onze dienst aanvaardt u deze wijzigingen.

3. Overeenkomst en levering

3.1 Een overeenkomst tussen Muziek Online Zakelijk en u komt tot stand nadat uw bestelling en betaling door Muziek Online Zakelijk in goede orde is ontvangen.
3.2 Muziek Online Zakelijk behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren.
3.3 Muziek Online Zakelijk is een online muziekdienst en streeft naar een directe levertijd (maximaal 2 werkdagen) na het afronden van de bestelling en betaling.
3.4 Na het afronden van de bestelling en betaling ontvangt u van ons per e-mail de gegevens om in te loggen. Daarmee is aan de leveringsplicht van Muziek Online Zakelijk voldaan.
3.5 Iedereen met een geldig abonnement en zijn/haar inloggegevens heeft direct op www.muziekonlinezakelijk.nl toegang tot de dienst.

4. Abonnement en overdracht

Muziek Online Zakelijk en de in deze dienst aangeboden content zijn eigendom van Tribe of Noise BV (of Tribe of Noise leden); wij verlenen u een beperkt, niet-exclusief, herroepelijk abonnement voor zakelijk gebruik van de dienst binnen uw bedrijf.

Alle handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen, logo's en domeinnamen van Muziek Online Zakelijk en alle andere onderdelen van Muziek Online Zakelijk zijn het exclusieve eigendom van de initiatiefnemers Tribe of Noise BV. Het abonnement verleent geen enkel recht op het gebruik van de handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen, logo's, domeinnamen van Muziek Online Zakelijk of de overige onderdelen van Tribe of Noise, voor commercieel noch voor niet-commercieel gebruik.

U verklaart dat u gebruikersinstructies behorende bij deze dienst in acht zult nemen en Muziek Online Zakelijk (inclusief maar niet beperkt tot de inhoud daarvan) niet zult gebruiken voor enig ander doeleinde dan uitdrukkelijk in deze voorwaarden is vermeld.

5. Gebruikersinstructies

5.1 De initiatiefnemers van Muziek Online Zakelijk respecteren intellectuele eigendomsrechten en verwachten dat u hetzelfde doet. Dit houdt bijvoorbeeld in dat het volgende niet is toegestaan: (a) het kopiëren, verveelvoudigen, "rippen", opnemen, of openbaar maken (buiten uw bedrijf) van enig onderdeel van de Muziek Online Zakelijk dienst en content, of het anderszins gebruik maken van Muziek Online Zakelijk op een wijze die niet uitdrukkelijk is toegestaan in deze voorwaarden; (b) het reverse-engineeren, decompileren, demonteren, modificeren van of het creëren van afgeleide werken gebaseerd op de Muziek Online Zakelijk dienst of een deel daarvan; (c) het omzeilen van de technologie die door Muziek Online Zakelijk, haar licentiegevers of derden wordt gebruikt voor de beveiliging van via de dienst beschikbare content; (d) het verhuren of verkopen van Muziek Online Zakelijk of enig onderdeel daarvan; (e) het omzeilen van door Muziek Online Zakelijk toegepaste lokale beperkingen; (e) het verwijderen of wijzigen van auteursrecht- of merkaanduidingen of aanduidingen van andere intellectuele eigendomsrechten die zijn opgenomen in of worden verstrekt via Muziek Online Zakelijk; (f) het beschikbaar stellen van uw inloggegevens aan organisaties of individuen buiten uw eigen bedrijf.

5.2 Uw wachtwoord beschermt uw gebruikersaccount; u blijft verantwoordelijk voor het geheimhouden en beveiligen van uw wachtwoord. U erkent dat u verantwoordelijk bent voor elk gebruik van uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) in verband met Muziek Online Zakelijk. Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord verliest of ze worden gestolen, of als u vermoedt dat derden er onbevoegd gebruik van hebben gemaakt, wordt u verzocht dit onmiddellijk door te geven op en uw wachtwoord zo spoedig mogelijk te wijzigen.

6. Prijzen

6.1 Prijzen worden binnen de looptijd van een abonnement niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken.
6.2 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
6.3 Alle prijzen op de site zijn in Euro's en exclusief 21% BTW en eventuele afleveringskosten.

7. Bedenktijd / Verkoop op afstand

Muziek Online Zakelijk is geen consumentendienst. Er is geen sprake van de Verkoop en Koop of Afstand regels ter bescherming van de consument.

8. Uw persoonlijke gegevens

8.1 Zodra u een bestelling plaatst bij Muziek Online Zakelijk, dan worden persoonlijke gegevens van u opgenomen en/of aangevuld in de administratie van Tribe of Noise BV. De initiatiefnemers van Muziek Online Zakelijk houden zich aan de Wet Persoonsregistraties en zullen de via Muziek Online Zakelijk verkregen persoonlijke gegevens niet verstrekken aan derden. Zie ook onze Privacy Policy.
8.2 Muziek Online Zakelijk maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te kunnen verwijderen.

9. Garantie

9.1 Muziek Online Zakelijk garandeert dat de door haar geleverde diensten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid en betrouwbaarheid zoals deze door partijen in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmee in voor de garantie van de aan u geleverde dienst.
9.2 U bent verplicht Muziek Online Zakelijk zo spoedig mogelijk te controleren. Indien blijkt dat de dienst verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is, dan dient u deze gebreken zo spoedig mogelijk - uiterlijk tot 1 maand na levering - te melden.
9.3 Indien uw klacht door Muziek Online Zakelijk gegrond wordt bevonden, zal Muziek Online Zakelijk naar haar keuze of de geleverde dienst kosteloos vervangen of met u een schriftelijke regeling over de schadevergoeding treffen, beperkt tot ten hoogste het factuurbedrag van het gekozen abonnement. Iedere aansprakelijkheid van Muziek Online Zakelijk voor enige andere vorm van schade is uitgesloten.
9.4 Muziek Online Zakelijk is niet verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van die dienst voor elke individuele toepassing binnen uw bedrijf, of voor eventuele adviezen t.a.v. het gebruik of de toepassing van de dienst.
9.5 Deze garantie geldt niet indien: (a) u volgens deze voorwaarden in gebreke bent; (b) de geleverde dienst aan abnormale omstandigheden is blootgesteld of op een andere manier onzorgvuldig wordt behandeld; (c) in strijd met de aanwijzingen van Muziek Online Zakelijk en/of gebruikersinstructies is gehandeld; (d) de ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de dienst.

10. Overmacht

10.1 Muziek Online Zakelijk is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.
10.2 Onder overmacht wordt verstaan: een tekortkoming die de schuldenaar niet worden toegerekend, indien zij niet is te wijten aan zijn schuld, noch krachtens wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor zijn rekening komt. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van Muziek Online Zakelijk alsmede van hulppersonen, ziekte van personeel, gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht.
10.3 Muziek Online Zakelijk behoudt zich in het geval van overmacht het recht voor haar verplichtingen op te schorten en is tevens gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, danwel te vorderen dat de inhoud van de overeenkomst zodanig wordt gewijzigd dat uitvoering mogelijk blijft. In geen geval is Muziek Online Zakelijk gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen.
10.4 Indien Muziek Online Zakelijk bij het intreden van de overmacht al gedeeltelijk aan haar verplichtingen heeft voldaan, of slechts gedeeltelijk aan haar verplichtingen kan voldoen is zij gerechtigd het reeds geleverde c.q. het leverbare deel afzonderlijk te factureren en bent u gehouden deze factuur te voldoen als betrof het een afzonderlijk contract. Dit geldt echter niet als het reeds geleverde c.q. leverbare deel geen zelfstandige waarde heeft.

11. Aansprakelijkheid

11.1 Muziek Online Zakelijk is niet aansprakelijk voor schade aan apparatuur of andere objecten ontstaan door verkeerd aanwenden van de dienst. Raadpleeg voor het gebruik de meest gestelde vragen (FAQ) op www.muziekonlinezakelijk.nl of neem bij vragen contact op.

12. Looptijd en beëindiging

12.1 Uw maand- dan wel jaarabonnement en deze voorwaarden blijven van toepassing tot het moment waarop ze door u of Muziek Online Zakelijk (automatisch) worden opgezegd.
12.2 Uw maand- dan wel jaarabonnement en toegang tot Muziek Online Zakelijk wordt automatisch beëindigd na het verstrijken van de looptijd en het niet ontvangen van uw betaling voor verlenging.
12.3 Muziek Online Zakelijk is te allen tijde gerechtigd uw abonnement te beëindigen of uw toegang tot Muziek Online Zakelijk op te schorten, inclusief in het geval van het feitelijk of vermoed ongeoorloofd gebruik van Muziek Online Zakelijk of van niet-naleving van de voorwaarden.
12.4 Als u de overeenkomst met Muziek Online Zakelijk beëindigt of als Muziek Online Zakelijk uw toegang tot de dienst opschort, aanvaardt u dat er op Muziek Online Zakelijk geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid rust tegen u en dat Muziek Online Zakelijk geen enkel bedrag dat al door u is voldaan zal restitueren, een en ander voor zover is toegestaan krachtens de toepasselijke wetgeving. 12.5 Het maand- dan wel jaarabonnement eindigt automatisch als de abonnee het abonnement niet verlengt en betaalt voor het verstrijken van de abonnementsperiode. Het abonnement kan via muziekonlinezakelijk.nl te allen tijde worden verlengd of hersteld.

13. Scheidbaarheid

Indien een bepaling van deze voorwaarden, om wat voor reden en in welke mate ook, nietig of niet-afdwingbaar wordt verklaard, tast dit de geldigheid of afdwingbaarheid van de overige bepalingen van de voorwaarden op geen enkele wijze aan en worden deze als gevolg daarvan niet nietig of niet-afdwingbaar en wordt naleving van die bepaling afgedwongen voor zover de wet dat toestaat.

14. Toepasselijk recht/bevoegde rechter

14.1 Op alle overeenkomsten en voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
14.2 Van geschillen, voortvloeiende uit een overeenkomst tussen Muziek Online Zakelijk en u, welke niet in onderling overleg kunnen worden opgelost, neemt de bevoegde rechter binnen het arrondissement Amsterdam kennis.

Aldus vastgesteld te Amsterdam, november 2015

Privacy en veiligheid

Muziek Online Zakelijk is een zakelijke muziekdienst van Tribe of Noise BV, Johan Huizingalaan 763a, 1066 VH te Amsterdam.

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en uw recht om uw eigen persoonsgegevens te beheren (inzien, aanpassen of verwijderen). Hieronder vindt u meer details over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en mocht u vragen, verbeterpunten of opmerkingen hebben dan kunt u ons bereiken via mydata@tribeofnoise.com of onze klantenservice bellen op 020 775 44 11.

Verwerken wij uw persoonsgegevens?

Ja, bij het afsluiten van een Muziek Online Zakelijk abonnement geeft u ons daar toestemming voor.

Wat verzamelen we aan persoonsgegevens?

Muziek Online Zakelijk is een zakelijke online muziekdienst voor ondernemers. Op het moment dat u besluit akkoord te gaan met onze voorwaarden en een abonnement afsluit op Muziek Online Zakelijk slaan wij uw (zakelijke) e-mailadres, factuurdata en analysedata op. Met analysedata die we over u verzamelen bedoelen wij onder andere:

 • Aanmelddatum
 • Het IP adres van uw router
 • Type internetbrowser
 • Bezochte pagina's
Met welke doelen verwerken wij uw persoonsgegevens?
 • Zodat u onze dienst kunt afnemen en in kan loggen op de muziekdienst
 • Om u op de hoogte te houden van veranderingen in onze dienstverlening
 • Klantenservice
 • Om onze dienstverlening te monitoren en eventueel te verbeteren
 • Om u op de hoogte te houden van nieuws en of relevante aanbiedingen tenzij u ons heeft laten weten dit niet te willen.

Muziek Online Zakelijk verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

Wij bewaren de gegevens die u bij ons achtergelaten heeft in onze database, ook als u geen actief abonnement meer heeft. De reden hiervoor is dat u – zodra u weer een abonnement zou willen afsluiten – op eenvoudige wijze het abonnement kan activeren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand (wij gebruiken CSV) naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar mydata@tribeofnoise.com

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Muziek Online Zakelijk wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden

Bij het afsluiten en verlengen van uw abonnement maakt Muziek Online Zakelijk gebruik van de veilige internetkassa van Buckaroo. Tussen Buckaroo en Tribe of Noise worden op een veilige manier beperkte bankgegevens uitgewisseld om uw betaling te controleren, af te ronden en te administreren. Buckaroo heeft zelf ook een privacyverklaring.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Muziek Online Zakelijk gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw inlogsessie. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt het gebruik van cookies minimaliseren en zelfs volledig blokkeren via uw internetbrowser instellingen. Houdt u er wel rekening mee dat met het volledig blokkeren van cookies, dus ook onze sessie cookies, u niet meer in kunt loggen op onze dienstverlening.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ondanks dat geen enkele methode van online distributie en opslag van data 100% veilig is neemt Muziek Online Zakelijk de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen, verbeterpunten of opmerkingen rondom uw persoonsgegevens op Muziek Online Zakelijk dan kunt u ons bereiken via mydata@tribeofnoise.com

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de onze klantenservice op 020 775 44 11.

Colofon

Muziek Online Zakelijk is ontwikkeld door:

Tribe of Noise BV
Wilhelminastraat 184 HS
1054 WT Amsterdam
Tel. 0207754411
KvK 34294329